Amit az ugrálóvárak bérléséről tudni lehet!

CélUnk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Amit az ugrálóvárak bérléséről tudni lehet!

Az ugrálóvárak legtöbbünk emlékezetében pozitív élményként vannak elkönyvelve, és a LégvárMánia arra törekszik, hogy ez minden gyermeknek így legyen a továbbiakban is.

Egy önfeledt, ugrálással és barátokkal töltött délután nagyon sok élményt jelent a gyerekeknek. Különösen, ha olyan körülmények között tölthetik el azt a délutánt, amilyet a légvár mánia ajánl; a felnőtteknek aggodalommentes órákat, a gyerekeknek bulis, kalandos délutánt. A cikkben bemutatjuk, hogy miért döntsön az ugrálóvár bérlés Debrecen és környéki lehetősége mellett.

légvár bérlés debrecen

Az ugrálóvár bérlés leadása

A honlapunkon keresztül felveheti a kapcsolatot a cégünkkel, ahol kiválaszthatja a 17 Légvármánia ugrálóvár közül azt az egyet, amit legtökéletesebbnek tart az eseményre. Az ugrálóvár bérlés Debrecen és Bocskaikertben ingyen kiszállítással elérhető, így a privát, családi események kapcsán sem kell attól félnie, hogy túl sokat fizetne az ugrálóvár bérléséért. Amennyiben céges, vagy többnapos eseményre bérli, egyedi ajánlatunk még kedvezőbb lehet az ön számára, mint a honlapon feltüntetett áraink.

Az összes használatról szóló információt megtalálja a honlapunkon, és bátran kérdezhet a munkatársainktól is. A reggeli kiszállítást és üzembe helyezést követően kérhet felügyeletet is a gyerekek mellé, hogy ön nyugodtan élvezhesse az eseményt. Önnek nem kell mást tennie, mint biztosítania a helyszínt, nyílt, vagy fedett területen, és meghívnia olyan gyerekeket, akik élvezhetik az ugrálóvárak adta élményt. Rossz idő esetén a légvárat azonnal ki kell üríteni, leállítani, és biztosítani, hogy ne érje víz a felületét. Ezzel kapcsolatban is kérhet segítséget munkatársainktól, vagy részletesen elolvashatja a teendőket a gyakran ismételt kérdések menüpont alatt.

légvár kölcsönzés debrecen

A légvárakról

Jelen pillanatban 17 ugrálóvár bérlésére van lehetőség a LégvárMániánál. Mindegyik különbözik a többitől egy kicsit, mindegyiknek megvan a maga bája és hangulata, így ön kiválaszthatja azt, ami a legszimpatikusabb, és legjobban illik az eseményhez, amit szervez. Méretük eltér, illetve a befogadóképességük is, így mindegyikről külön leírást talál az oldalunkon, hogy olyat kapjon, ami tényleg megfelel az igényeinek.

Az ugrálóvár bérlés Debrecen területén egy egyszerű, és gyors folyamattá vált a LégvárMánia megjelenésével. Költséghatékony és változatos ajánlatai a céget családbaráttá teszik; garantáljuk a biztonságos és aktív szórakozást minden csöppségnek, aki szeret ugrálni, akadálypályán mászni, csúszdázni, falat mászni, vagy épp egy felfújható bunkerben játszani.

Garantált élmény

Minden gyerek örülne egy kis ugrálásnak és pont ezért tökéletes választás a légvármánia!

Gyors kivitelezés

Percek alatt beüzemelhetőek légváraink, emiatt nem kell aggódnia.

légvár bérlés debrecen

Felügyelő kérhető

Kérjen felügyelőt gyermekei mellé, ha aggódik épségük miatt. Természetesen megoldható.

Biztonságos

Minden légvárunk szigorú biztonsági előírásokon és teszteken esett át.

légvár kölcsönzés debrecen
LégvárMánia