Ugorjon a Légvármánia ajánlataira!

Légvár bérlés árak

CélUnk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Ugorjon a Légvármánia ajánlataira!

Légvár bérlés árak

Lényegtelen, hogy családi összejövetelről, a gyerekek szülinapjáról, vagy céges rendezvényről van szó, a legkisebbek szórakoztatása mindig feladja a leckét a házigazdának. 

Ebben a cikkben összeszedtük, miért is éri meg, ha bizonyos alkalmakra légvárat rendel, hogy ezzel szórakoztassa a gyerekeket.

légvár bérlés debrecen

Légvár bérlés árak

Amit tudni kell a légvár bérlésről

Mindenképpen fontos tudni, hogy az árak eseményenként eltérhetnek. A légvár bérlés árak attól függően változhatnak, hogy milyen rendezvényre, hány gyerekre és hány napra szól. A LégvárMánia ajánl légvárakat kül-, és beltéri helyszínre is, privát, családi, és cégeknek is. Családi napokra, baráti összejövetelekre is alkalmasak lehetnek, de ahhoz, hogy a megfelelő ajánlatot tudjuk adni, minden részletet tudnunk kell. A légvár bérlés árak attól függnek, hogy hány napra, hány és mekkora gyerkőcökre kell tervezni. A részletesen kitöltött megrendelőlap segítségével könnyen ajánlhatunk megfelelő ugrálóvárat. 

Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy mivel a légvárakat a LégvárMánia munkatársai helyezik üzembe minden alkalommal,  majd ők is szedik össze, a légvár bérlés árak mellett számolni kell a kiszállítási költséggel is. Ha több napra rendel, vegye fel velünk a kapcsolatot, egyéni ajánlataink kedvezőbbek, hiszen mi arra törekszünk ne csak a szórakozást biztosítsuk, de a megfelelő ajánlattal a megfelelő körülményeket is.

A honlapon feltüntetett légvár bérlés árak kizárólag a zártkörű rendezvényekre vonatkoznak, a cégeknek minden esetben külön ajánlatot készítünk. A LégvárMániát nyugodtan kereshetik a különböző kérésekkel, a lehetőségekhez mérten minden problémát igyekszünk megoldani.

légvár bérlés debrecen

Légvár bérlés árak

A légvárak kiszállításáról

Cégünk debreceni telephelyű, így a városon belül, illetve a Bocskaikertben való kiszállítás díjtalan. Minden kiszállítás előtt többször egyeztetünk a megrendelővel, megnézzük az időjárás jelentést, útvonaltervet készítünk. Rugalmasak vagyunk, amennyire lehetséges, éppen ezért fontos, hogy minden részletről egyeztessünk. 

Minden jól eltervezett családi napot, majálist, születésnapi bulit elronthat egy hirtelen jött esőzés, de minden erre vonatkozó információt megtalál az oldalunkon, illetve munkatársaink bármikor a készen állnak segíteni. A LégvárMánia az összes szolgáltatását úgy fejlesztette ki, hogy az Önnek a lehető legjobban teljen a napja, hogy a gyerekek élvezhessék az ugrálást, és jól érezhessék magukat, még akkor is, ha nem lehetnek a szabadban, csak a szobában vagy a garázsban ugrálhatnak.

Garantált élmény

Minden gyerek örülne egy kis ugrálásnak és pont ezért tökéletes választás a légvármánia!

Gyors kivitelezés

Percek alatt beüzemelhetőek légváraink, emiatt nem kell aggódnia.

légvár bérlés debrecen

Felügyelő kérhető

Kérjen felügyelőt gyermekei mellé, ha aggódik épségük miatt. Természetesen megoldható.

Biztonságos

Minden légvárunk szigorú biztonsági előírásokon és teszteken esett át.

Légvár bérlés árak

légvár kölcsönzés debrecen
LégvárMánia