Animátor lányok

Célunk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Animátor lányok

Esküvő, lagzi, szülinap, gyerekzsúr, gyermekeknek szóló bármilyen rendezvény!


Nincs aki vigyázzon a gyerekekre a lagziban vagy a buliban? Szükség lenne valakire, aki folyamatosan szórakoztatja őket, amíg a felnőttek együtt buliznak vagy beszélgetnek? 

Vagy csak feldobnád a partit valami különleges és rendkívül szórakoztató élménnyel? Idén már  lehetőségetek van Animátor lányokat kérni a rendezvényre, akik vigyáznak a gyerekekre amíg buliztok vagy beszélgettek, szórakoztatják őket különböző játékokkal, játékos vetélkedőkkel. Korlátlan mennyiségű nevetéssel és vidámsággal, színes élményekkel megtűzdelve a gyerekek szórakoztatása érdekében. 

A LégvárMániánál bármelyik ugrálóvár mellé kérhetitek a ‘Foglalás’ gombra kattintva, azon belül is bepipálva a kért plusz szolgáltatást (Animátor, Lufibohóc, arcfestés, vagy csillámtetoválás). Természetesen Animátor lányainkat (egy vagy akár kettő) ugrálóvár nélkül is kérhetitek bármilyen rendezvényre, telefonos megrendeléssel! 

ANIMÁTOR LÁNYOK (1 fő):

5.000 Ft / óra 

ANIMÁTOR LÁNYOK (2 fő):

8.000 Ft / óra

Az Animátor lányok megrendeléséhez kattintson a kiszemelt ugrálóvár ‘FOGLALÁS’ menüpontjára, és használja légvár foglaló űrlapunkat, pipálja be a kért plusz szolgáltatást!

Garantált élmény

Egyedi

Szórakoztató

vicces és kedves

Az Animátor lányok megrendeléséhez kérjük lépjen velünk kapcsolatba, vagy használja légvár FOGLALÁS űrlapunkat!