A foglalás menete

gyakran ismételt kérdések

2020-as fejlesztéseink egyike, hogy a megrendeléseiteket kizárólag ONLINE, a https://legvarmania.hu oldalunkon adhatjátok le, a FOGLALÁS gombra kattintva, amely minden légvárunk alatt elérhető. Ezt követően megnyílik előttetek egy megrendelőlap 3 hónapra előre vetített naptárral. Pirossal láthatjátok itt a már foglalt időpontokat, sárgával, ha már valaki lefoglalta de még nem igazoltuk vissza a rendelést, és üressel, ha szabad az ugrálóvár. Itt csak rá kell kattintanotok a kiszemelt időpontra, és mehettek is tovább a kötelező adatok megadásával. Kérjük, minden információt pontosan adjatok meg! Különös tekinettel a kiszállítási címre és az e-mail címre. Ugyanis a foglalásotok elküldését követően e-mailben igazoljuk vissza annak elfogadását, jóváhagyását. Amennyiben nem találjátok a visszaigazoló levelünket a beérkező üzeneteitek között, mindenképp keressétek a SPAM (levélszemét) mappában! Természetesen bármilyen kérdés esetén, telefonunkon is elérhettek minket, viszont telefonon, más csatorán már megrendelést nem veszünk fel, csakis itt a weboldalunkon, online rendszerben, mobilon is! Mindez a Ti kényelmeteket szolgálja. 🙂

Ahogy fentebb is említettem, megrendeléseiteket a www.legvarmania.hu oldalunkon tudjátok leadni. A megrendeléshez a következő információkat adjátok meg nekünk:

    – mikor tartjátok a bulit, mikorra kéritek légvárunkat;

    – hova vigyük a várat/várakat;

    – milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

    – hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

    – hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, esetleg hány kg súlyúak.

Figyeljetek oda rendelésnél a súlykorlátokra! 15 kg/fő felett, illetve 4 éves kor felett csak az utolsó hat ugrálóvárból választhattok! Az idősebb, 5 év feletti korosztály a Happy Hop várakat már kinőtte! A megrendelés leadása előtt jól nézzétek meg az ugrálóra vonatkozó életkori ajánlást és súlykorlátozást!

hat

A megfelelő ugrálóvár kiválasztásához a következő információkra lesz szükségünk:

– milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

– hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

– hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, hány kg súlyúak.

Foglaláskor nagyon figyeljétek a kiválasztott ugráló súlykorlátját és korosztály szerinti ajánlását! Ezeket kérlek tartsátok be, mert 15 kg/fő és 4 éves kor felett csak az utolsó hat, nagyobb és erősebb légvárból választhattok! 

Megrendelésetek leadását követően e-mailt fogtok kapni a foglalásról, majd a jóváhagyásról is. Ha nem találjátok a beérkezett üzeneteitek között, keressétek a SPAM (levélszemét) mappában!

Kérlek olvassátok el weboldalunkon a használati útmutatónkat! Ezt követően ellenőrizzétek le még egyszer a megrendelt légvár méreteit! Készítsetek neki elő olyan terepet, ahol a rögzítése, stabil felállítása megoldható!

Ez azt jelenti, hogy a terület ne legyen betonozott, térköves, mert arra való rögzítésük nem megoldható vagy csak nehézkes. A talaj legyen földes, ne legyen átázva (előtte való éjszaka ne locsoljunk ha lehet). A talaj ne legyen túlzottan törmelékes, ne legyen rajta kutyakaki, építési hulladék, törmelék, amely veszélyeztetné a vár épségét. 

A terület legyen vízszintes, leejtőn borulásveszély merülhet fel. Ha lehet, inkább árnyékos helyet nézzetek ki a telepítésre, az ugráló gyerekeket ne tegyük ki közvetlen tűző napsütésnek!

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Nem. Minden esetben mi visszük házhoz légvárakat, mi telepítjük őket, és mi is hozzuk el tőletek. Ennek több oka is van. Látnunk kell az előkészített helyszínt, megfelel-e a légvár üzemeltetési követelményeinek. Mi tudjuk megfelelően rögzíteni, telepíteni őket, és átadáskor minden esetben részesül a megrendelő egy rövid használati útmutatásban, amit természetesen a helyszínen alá is ír, hogy tudomásul vette, elfogadja.

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Amennyiben előre láthatóan eső vagy viharos szél várható, illetve a hőmérséklet nem haladja meg a 15-17 C fokot, a légvárak kültérre való felállítása és telepítése nem megoldható. 

Ilyen esetben a megrendelő vagy gondoskodik egy fedett helyről (ez lehet egy tornaterem, garázs, fedett gépkocsibeálló, fedett terasz, nappali vagy egy nagyobb szoba), vagy a megrendelés automatikusan meghiúsul, vagyis rossz időesetén a kiszállítás nem történik meg, rossz idő esetén kültérre nem telepítjük várainkat. Ebben az esetben NINCS szükség az ugráló lemondására, SMS-ben értesítünk titeket a kiszállítás törléséről!

Abban az esetben, ha a Megrendelő a rossz idős, szeles, esős előrejelzés ellenére is kéri a játékot, a figyelmeztetésünk ellenére, 100.000 Ft FOGLALÓT köteles fizetni a bérleti díjon felül. Ha az ugrálóvár  vagy a játék elázik, vagy bármilyen más kár éri az időjárási körülmények miatt, a FOGLALÓ NEM kerül visszafizetésre, a díj a tulajdonos szárítási, javítási költségeit fogja fedezni. Amennyiben az időjárás mégis kedvezőre fordul, és nem éri semmilyen jellegű kár a játékot (beleértve az esőt), a foglaló visszafizetésre kerül elszállításkor. Mindkét esetben dolgozóink alaposan körülnézik és megvizsgálják az ugrálóvárat.

Kiszállítás egy nap csak egyszer történik. Megrendeléskor érkezésünket 7:00-12:00 óra körülre állítjuk be a naptárunkban. Amennyiben több megrendelésünk is van egy napra, úgy természetesen nem tudunk mindenhol ott lenni ugyanabban az időpontban. 

A foglalási időpont előtt egy nappal készítünk egy útvonaltervet. Amennyiben ez több várost is érint, úgy korábban indulunk útnak. Ez esetben a tervezéskor mindenkit értesítünk SMS-ben a várható érkezési időpontunkról és az útvonaltervről. 

Nyáron, nagy forróság esetén már kora reggel megkezdjük a légvárak telepítését, hogy mi is elkerüljük a hőséget.

A légvárak bérlésének, üzemelésének időtartama 8 óra, vagyis a megrendelés ennyi időre szól. Az ugrálókért 18:00-20:00 óra körül indulunk. VISZONT! Rugalmasak vagyunk. 

Természetesen külön kérésre a légvárak begyűjtési, elszállítási útvonaltervét is tudjuk úgy készíteni, hogy kérésre hozzá később érkezünk, vagyis utolsók közé tesszük az elszállításban az ő ugrálóját.

Természetesen igen. Honlapunkon, a légvárak alatti FOGLALÁS menüpontban, a megjelenő naptárban akár több napot is ki tudtok jelölni. Érdemes jó előre foglalni!

Nincs. Mivel éjszaka gyakran eleredhet az eső, illetve a hajnali pára is eláztathatja ugrálóinkat, így igyekszünk mindenkitől begyűjteni őket legkésőbb este 19.00-20:00 óráig.

Természetesen igen. Ehhez viszont tudnunk kell, milyen rendezvényről van szó, hány gyermeket érint és milyen időtartamú. Erről egyeztessetek velünk facebook oldalunkon privát üzenetben (www.facebook.com/legvarmania)!

A felügyelet díja 2500 Ft/óra/ugrálóvár (bruttó)!

Csak a gondosan kiválasztott és előkészített területre lesz szükségünk, erről egy másik pontban írtunk. Minden eszközt, hosszabbítót, alátétfóliát mi viszünk magunkkal.

Ebben az esetben már a felhősödéskor ki kell üríteni a légvárat, azonnal áramtalanítani kell és a befúvómotort, a hosszabbítót fedett helyre kell menekíteni. A légvárat lehetőség szerint egy fóliával vagy ponyvával le kell takarni. Napernyővel, bármilyen eszközzel menteni kell a csapadék elől. Ha fedett helyre húzzátok, legyen alatta erős fólia, meg ne sértsétek az ugrálóvárat!

Ha elállt az eső, meg kell győződni mennyire érte víz a várat. Ha nagyon megázott, újra üzembe helyezni vizesen TILOS! Amennyiben nem érte csapadék vagy csak nagyon kevés, de a befúvómotor és a hosszabbító teljesen száraz, újra üzembe lehet helyezni a várat. DE! Ebben az esetben TILOS a gyerekeket a nedves várba visszaengedni! Felfújva száradásig üresen kell üzemeltetni! 

Ha meggyőződtünk a vár teljes száradásáról, csak akkor vehetik ismét birtokukba a gyerekek! Amennyiben a befúvómotort egy minimális víz is érte, azt újra üzembe helyezni szigorúan TILOS! Ilyen esetben azonnal keressetek minket elérhetőségeinken!

A Happy Hop (15.000 Ft-os) légvárainkat a lefoglalt időpont előtt 48 órával még visszamondhatjátok betegségre, bármilyen egyéb okra hivatkozva is. 48 órán belül már nem! 

Lemondásaitokat facebook oldalunkon, üzenetben küldjétek el (www.facebook.com/legvarmania), vagy SMS-ben a 06-20-321-7513 telefonszámra! Az üzenetben küldjétek el a foglalási adatokat (név, cím, dátum), hogy be tudjuk azonosítani az ugrálóvárat!

VISZONT! A LOVAGI KASTÉLY, ÓCEÁNOS, CUKORKÁS, HAPPY PARTY, PILLANGÓS és SZIVÁRVÁNYOS légvárunkat csakis egy héttel előtte mondhatjátok még le. Egy héten belül már nincs lehetőségetek rá, ugyanis ezek a legkeresettebb ugrálóink. 

Kérlek titeket, ezek tudatában adjátok le megrendeléseiteket!

Debrecen belterületén és Józsán a ki- és elszállítás díjtalanBánk, Apafa, Bellegő kert, Lencztelep, Fancsika, Bayk András kert, Biczó István kert, Repülőtér, Nagyerdőtölgyes, Nagy Mihály kert, Téglagyár, Köntösgát, Tócórét, Nagysándortelep,  Pallag területén és ezeken túl, a további szállítási költségekkel kell számolni (oda-vissza úttal egyben, kiszállítással és elszállítással, telepítéssel együtt):


  • 0-15 km          5000 Ft
  • 15-30 km        10.000 Ft
  • > 30 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!

Használati útmutató

ugrálóvár bérlés debrecen

Bérelj ugrálóvárat, felfújható játékokat, szerezz egy felejthetetlen élményt,
kérd haza, bölcsibe, oviba szülinapra, esküvőre, bármilyen bulira!