A foglalás menete

gyakran ismételt kérdések

2020-as fejlesztéseink egyike, hogy a megrendeléseiteket kizárólag ONLINE, a https://legvarmania.hu oldalunkon adhatjátok le, a FOGLALÁS gombra kattintva, amely minden légvárunk alatt elérhető. Ezt követően megnyílik előttetek egy megrendelőlap 3 hónapra előre vetített naptárral. Pirossal láthatjátok itt a már foglalt időpontokat, sárgával, ha már valaki lefoglalta de még nem igazoltuk vissza a rendelést, és üressel, ha szabad az ugrálóvár. Itt csak rá kell kattintanotok a kiszemelt időpontra, és mehettek is tovább a kötelező adatok megadásával. Kérjük, minden információt pontosan adjatok meg! Különös tekinettel a kiszállítási címre és az e-mail címre. Ugyanis a foglalásotok elküldését követően e-mailben igazoljuk vissza annak elfogadását, jóváhagyását. Amennyiben nem találjátok a visszaigazoló levelünket a beérkező üzeneteitek között, mindenképp keressétek a SPAM (levélszemét) mappában! Természetesen bármilyen kérdés esetén, telefonunkon is elérhettek minket, viszont telefonon, más csatorán már megrendelést nem veszünk fel, csakis itt a weboldalunkon, online rendszerben, mobilon is! Mindez a Ti kényelmeteket szolgálja. 🙂

Ahogy fentebb is említettem, megrendeléseiteket a www.legvarmania.hu oldalunkon tudjátok leadni. A megrendeléshez a következő információkat adjátok meg nekünk:

    – mikor tartjátok a bulit, mikorra kéritek légvárunkat;

    – hova vigyük a várat/várakat;

    – milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

    – hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

    – hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, esetleg hány kg súlyúak.

Figyeljetek oda rendelésnél a súlykorlátokra! 15 kg/fő felett, illetve 4 éves kor felett csak az utolsó hat ugrálóvárból választhattok! Az idősebb, 5 év feletti korosztály a Happy Hop várakat már kinőtte! A megrendelés leadása előtt jól nézzétek meg az ugrálóra vonatkozó életkori ajánlást és súlykorlátozást!

A megfelelő ugrálóvár kiválasztásához a következő információkra lesz szükségünk:

– milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

– hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

– hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, hány kg súlyúak.

Foglaláskor nagyon figyeljétek a kiválasztott ugráló súlykorlátját és korosztály szerinti ajánlását! Ezeket kérlek tartsátok be, mert 15 kg/fő és 4 éves kor felett csak az utolsó hat, nagyobb és erősebb légvárból választhattok! 

Családinak hívjuk azt a rendezvényt, ahol magánszemélyhez és családjához érkezünk és viszünk játékot néhány gyerkőc részére szülinapra, névnapra, ballagásra, valamilyen alkalomra, vagy csak egy spontán nyári kerti partira.

Nyilvánosnak számít az a rendezvény vagy esemény, ahol valamilyen intézmény a megrendelő. Legyen szó magánóvodáról, bölcsődéről, iskoláról, alapítványról, önkormányzatról, tankerületről vagy bármilyen vállalkozásról, céges buliról.

Megrendelésetek leadását követően e-mailt fogtok kapni a foglalásról, majd a jóváhagyásról is. Ha nem találjátok a beérkezett üzeneteitek között, keressétek a SPAM (levélszemét) mappában!

Kérlek olvassátok el weboldalunkon a használati útmutatónkat! Ezt követően ellenőrizzétek le még egyszer a megrendelt légvár méreteit! Készítsetek neki elő olyan terepet, ahol a rögzítése, stabil felállítása megoldható!

Ez azt jelenti, hogy a terület ne legyen betonozott, térköves, mert arra való rögzítésük nem megoldható vagy csak nehézkes. A talaj legyen földes, ne legyen átázva (előtte való éjszaka ne locsoljunk ha lehet). A talaj ne legyen túlzottan törmelékes, ne legyen rajta kutyakaki, építési hulladék, törmelék, amely veszélyeztetné a vár épségét. 

A terület legyen vízszintes, leejtőn borulásveszély merülhet fel. Ha lehet, inkább árnyékos helyet nézzetek ki a telepítésre, az ugráló gyerekeket ne tegyük ki közvetlen tűző napsütésnek!

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Nem. Minden esetben mi visszük házhoz légvárakat, mi telepítjük őket, és mi is hozzuk el tőletek. Ennek több oka is van. Látnunk kell az előkészített helyszínt, megfelel-e a légvár üzemeltetési követelményeinek. Mi tudjuk megfelelően rögzíteni, telepíteni őket, és átadáskor minden esetben részesül a megrendelő egy rövid használati útmutatásban, amit természetesen a helyszínen alá is ír, hogy tudomásul vette, elfogadja.

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Amennyiben előre láthatóan eső vagy viharos szél várható, illetve a hőmérséklet nem haladja meg a 15-17 C fokot, a légvárak kültérre való felállítása és telepítése nem megoldható. 

Ilyen esetben a megrendelő vagy gondoskodik egy fedett helyről (ez lehet egy tornaterem, garázs, fedett gépkocsibeálló, fedett terasz, nappali vagy egy nagyobb szoba), vagy a megrendelés automatikusan meghiúsul, vagyis rossz időesetén a kiszállítás nem történik meg, rossz idő esetén kültérre nem telepítjük várainkat. Ebben az esetben NINCS szükség az ugráló lemondására, SMS-ben értesítünk titeket a kiszállítás törléséről!

Abban az esetben, ha a Megrendelő a rossz idős, szeles, esős előrejelzés ellenére is kéri a játékot, a figyelmeztetésünk ellenére, 100.000 Ft FOGLALÓT köteles fizetni a bérleti díjon felül. Ha az ugrálóvár  vagy a játék elázik, vagy bármilyen más kár éri az időjárási körülmények miatt, a FOGLALÓ NEM kerül visszafizetésre, a díj a tulajdonos szárítási, javítási költségeit fogja fedezni. Amennyiben az időjárás mégis kedvezőre fordul, és nem éri semmilyen jellegű kár a játékot (beleértve az esőt), a foglaló visszafizetésre kerül elszállításkor. Mindkét esetben dolgozóink alaposan körülnézik és megvizsgálják az ugrálóvárat.

Kiszállítás egy nap csak egyszer történik. Megrendeléskor érkezésünket 7:00-12:00 óra körülre állítjuk be a naptárunkban. Amennyiben több megrendelésünk is van egy napra, úgy természetesen nem tudunk mindenhol ott lenni ugyanabban az időpontban. 

A foglalási időpont előtt egy nappal készítünk egy útvonaltervet. Amennyiben ez több várost is érint, úgy korábban indulunk útnak. Ez esetben a tervezéskor mindenkit értesítünk telefonon vagy SMS-ben a várható érkezési időpontunkról és az útvonaltervről. 

Nyáron, nagy forróság esetén már kora reggel megkezdjük a légvárak telepítését, hogy mi is elkerüljük a hőséget.

Az ugrálóvárak kifizetése a helyszínen, kiszállításkor, a telepítést követően szükséges. Ez történhet készpénzben, de van lehetőség kártyával vagy mobiltelefonnal is, erre viszont az igényt legalább egy nappal előre jelezni kell, mivel csak egy terminálunk van. 

A weboldalunkon feltüntetett árak nettó árak, vagyis az áfát NEM tartalmazzák. Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt 27%-os áfatartalmú számlát állítunk ki.

Kérjük áfás számla igényüket előre jelezzék!

A légvárak bérlésének, üzemelésének időtartama 8 óra, vagyis a megrendelés ennyi időre szól. Az ugrálókért 18:00-21:00 óra körül indulunk. VISZONT! Rugalmasak vagyunk. 

Természetesen külön kérésre a légvárak begyűjtési, elszállítási útvonaltervét is tudjuk úgy készíteni, hogy kérésre hozzá később érkezünk, vagyis utolsók közé tesszük az elszállításban az ő ugrálóját.

Természetesen igen. Honlapunkon, a légvárak alatti FOGLALÁS menüpontban, a megjelenő naptárban akár több napot is ki tudtok jelölni. Érdemes jó előre foglalni!

Nincs. Mivel éjszaka gyakran eleredhet az eső, illetve a hajnali pára is eláztathatja ugrálóinkat, így igyekszünk mindenkitől begyűjteni őket legkésőbb este 19.00-21:00 óráig.

Természetesen igen. Ehhez viszont tudnunk kell, milyen rendezvényről van szó, hány gyermeket érint és milyen időtartamú. Erről egyeztessetek velünk telefonon!

A felügyelet díja 5000 Ft/óra/ugrálóvár!

Csak a gondosan kiválasztott és előkészített területre lesz szükségünk, erről egy másik pontban írtunk. Minden eszközt, hosszabbítót, alátétfóliát mi viszünk magunkkal.

Ebben az esetben már a felhősödéskor ki kell üríteni a légvárat, azonnal áramtalanítani kell és a befúvómotort, a hosszabbítót fedett helyre kell menekíteni. A légvárat lehetőség szerint egy fóliával vagy ponyvával le kell takarni. Napernyővel, bármilyen eszközzel menteni kell a csapadék elől. Ha fedett helyre húzzátok, legyen alatta erős fólia, meg ne sértsétek az ugrálóvárat!

Ha elállt az eső, meg kell győződni mennyire érte víz a várat. Ha nagyon megázott, újra üzembe helyezni vizesen TILOS! Amennyiben nem érte csapadék vagy csak nagyon kevés, de a befúvómotor és a hosszabbító teljesen száraz, újra üzembe lehet helyezni a várat. DE! Ebben az esetben TILOS a gyerekeket a nedves várba visszaengedni! Felfújva száradásig üresen kell üzemeltetni! 

Ha meggyőződtünk a vár teljes száradásáról, csak akkor vehetik ismét birtokukba a gyerekek! Amennyiben a befúvómotort egy minimális víz is érte, azt újra üzembe helyezni szigorúan TILOS! Ilyen esetben azonnal keressetek minket elérhetőségeinken!

A Happy Hop bölcsiseknek való légvárainkat a lefoglalt időpont előtt 48 órával még díjmentesen visszamondhatjátok betegségre, bármilyen egyéb okra hivatkozva. 48 órán belüli lemondás esetében, vagy elfelejtett lemondás esetén a weboldalunkon feltüntetett nettó ár kiszámlázásra kerül (+27% áfatartalommal)! 

A többi játék, ugrálóvár visszamondására egy héten (7 naptári nap) belül díjtalanul már nincs lehetőség!

Lemondásaitokat facebook oldalunkon, üzenetben küldjétek el (www.facebook.com/legvarmania), vagy SMS-ben a 06-20-321-7513 telefonszámra! Az üzenetben küldjétek el a foglalási adatokat (név, cím, dátum), hogy be tudjuk azonosítani az ugrálóvárat!

VISZONT! A LOVAGI KASTÉLY, ÓCEÁNOS, CUKORKÁS, HAPPY PARTY, PILLANGÓS, SZIVÁRVÁNYOS, Gladiátor, Élőcsocsó, Mesevilág Óriás csúszda légvárunkat csakis egy héttel előtte mondhatjátok még le díjtalanul. Egy héten belül (7 naptári nap) már nincs lehetőségetek rá, betegségre való hivatkozás esetében sem, ugyanis ezek a legkeresettebb ugrálóink!

Amennyiben mégis szeretnétek lemondani a megadott időn belül a rendeléseteket, vagy elfelejtettétek lemondani azt, annak a weboldalunkon feltüntetett napi nettó ára 100%-ban kiszámlázásra kerül (+27% áfatartalommal), amely ellenértékét utalással tudjátok rendezni a számlán feltüntetett banki adatok alapján.

Kérlek titeket, ezek tudatában adjátok le megrendeléseiteket!

Debrecen belterületén és Józsán a ki- és elszállítás díjtalanBánk, Apafa, Bellegő kert, Lencztelep, Fancsika, Bayk András kert, Biczó István kert, Repülőtér, Nagyerdőtölgyes, Nagy Mihály kert, Téglagyár, Köntösgát, Tócórét, Nagysándortelep,  Nyulas, Úrrétje, Pallag területén és ezeken túl, a további szállítási költségekkel kell számolni (oda-vissza úttal egyben, kiszállítással és elszállítással, telepítéssel együtt):

  • 0-5 km          5000 Ft
  • 5-15 km        10.000 Ft
  • > 15 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!

Használati útmutató

ugrálóvár bérlés debrecen

Bérelj ugrálóvárat, felfújható játékokat, szerezz egy felejthetetlen élményt,
kérd haza, bölcsibe, oviba szülinapra, esküvőre, bármilyen bulira!