Lufibohóc

Célunk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Lufibohóóóc!

Szülinap, gyerekzsúr, gyermekeknek szóló rendezvény!
Nem tudsz megfelelő ajándékot adni gyermekednek, keresztgyermekednek, unokádnak elfogadható áron? Vagy csak feldobnád a bulit valami különleges és rendkívül szórakoztató élménnyel? Ugrálóváraink mellé lehetőségetek van Lufibohócot kérni. Korlátlan mennyiségű lufiból bármilyen állatkát, figurát hajtogat, színes élményekkel megtűzdelve a gyerekek szórakoztatása érdekében. 

A LégvárMániánál bármelyik ugrálóvár mellé kérhetitek a ‘Foglalás’ gombra kattinta, azon belül is bepipálva a kért plusz szolgáltatást (Lufibohóc, arcfestés, csillámtetoválás). A Lufibohócot nálunk csakis ugrálóvár mellé kérheted! 

Az árát egy óra hosszára, maximum 10 fős gyermeklétszámig 20.000 Ft-ban határoztunk meg, vagyis ha nagyobb a létszám, pontosan annyival növekszik a rendezvényen eltöltött idő is, vele együtt a Lufibohóc díja is. Az árban természetesen a felfújt léggömbök is benne vannak.

LUFIBOHÓC ugrálóvár mellé: 20.000 Ft/óra/maximum 10 főig

ARCFESTÉS + CSILLÁMTETOVÁLÁS + LUFIBOHÓC ugrálóvár mellé: 40.000 Ft/óra/10 főig

A Lufibohóc megrendeléséhez kattintson a kiszemelt ugráló FOGLALÁS menüpontára, és használja légvár foglaló űrlapunkat, pipálja be a kért plusz szolgáltatást!

LUFIBOHÓC:

20.000 Ft / óra / max 10 fő

LUFIBOHÓC+ARCF.+CSILLÁMT.:

40.000 Ft / óra / max 10 fő

Garantált élmény

Lufiprofi

légvár bérlés rendezvényre

Szórakoztató

vicces és kedves

A lufibohóc megrendeléséhez kérjük lépjen velünk kapcsolatba, vagy használja légvár FOGLALÁS űrlapunkat!