Mikulás

Mikulást kérek!

Hogy foglaljak Mikulást?

1. Válasszátok ki a kívánt csomagot a megadott háromból!

2. Válasszatok az alatta lévő idősávból, mikorra érkezzen hozzátok a Mikulás (és a Krampusz)!

Miután sikerült kiválasztani a 3 csomag közül, melyiket szeretnétek igénybe venni, el kell döntenetek, melyik időpont lenne számotokra a megfelelő. Minden csomag alatt láthattok 6 darab foglalási időpontot. A Mikulás első rendelhető időpontja a délelőtt 10:00 óra. Majd ezt követően kétóránként foglalható, mivel 1 órát tölt az egyik helyszínen, majd még át kell érjen a következő címre (ezért a kétóránkénti idősáv). Vagyis döntéstek el, mikor érkezzen: 10:00-12:00-14:00-16:00-18:00 vagy 20:00 órakor. 

3. Kattintsatok a foglalási időpontra!

Megnyílik előttetek a már megszokott (ugrálóváraknál is használt) foglalási űrlap a decemberi hónapra előre vetített naptárral. 

4. Válasszatok a naptárban egy dátumot, amelyik napra (a már kiválasztott idősávban) szeretnétek a Mikulást megrendelni. Kattintsatok rá. Ha ez a nap fehér, akkor szabadon foglalható, kitölthetitek a további mezőket. Ha viszont sárga, akkor valaki már lefoglalta, csak mi még nem igazoltuk vissza. Ha piros, akkor már visszaigazoltan foglalt ez az időpont. Az utóbbi két esetben a következőket tehetitek:

a, Válasszatok egy másik idősávot. Vagyis visszamentek az eredeti poszt alá, rákattintotok egy másik rendelhető időpontra. Megnézhetitek ott is, a naptárban arra a napra szabad-e a kiválasztott idősáv. 

b, Ha az idősávon nem tudtok változtatni, keress egy szabad napot ugyanarra az időpontra. Vagyis amelyik nap a naptárban fehéren jelenik meg. Vagy válassz az eredeti poszt alatt egy új időpontot arra a napra!

5. Amennyiben sikerült szabad időpontot találni, automatikusan töltsétek ki a további szükséges mezőket (név, cím, telefonszám, e-mail cím, hány gyerkőc, hány évesek….stb) Az ugrálóvárral kapcsolatos kérdéseket ugorjátok át, evidens, hogy itt nem értelmezhetőek azok.

6. A foglalásotok elküldését követően e-mailben igazoljuk vissza annak elfogadását, jóváhagyását. Amennyiben nem találjátok a visszaigazoló levelünket a beérkező üzeneteitek között, mindenképp keressétek a SPAM (levélszemét) mappában! Természetesen bármilyen kérdés esetén, telefonunkon is elérhettek minket, viszont telefonon, más csatorán már megrendelést nem veszünk fel, csakis itt a weboldalunkon, online rendszerben! Mindez a Ti kényelmeteket szolgálja! 🙂

     Olvass tovább 🙂  

Őszi fejlesztéseink egyike, hogy Mikulást és hozzá Krampuszt is rendelhettek otthonra, házhoz vagy céges rendezvényrehttps://legvarmania.hu/mikulas/ oldalununkon. 

Ahogy látjátok, 3 csomag-szolgáltatásra bontottuk a Mikulás rendelését.

1. csomagban Mikulást rendelhettek otthonra Krampusz nélkül. Ebben az esetben a Mikulás egyedül fog érkezni igazi Mikulás ruhában, és egy órát marad (külön kérésre többet is tud, ezt a megrendelőlap megjegyzés rovatában tűntessétek fel). Az egy óra alatt előad egy 15-20 perces szórakoztató műsort, majd utána kiosztja a megrendelő által neki átadott (puttonyába tett) csomagokat. Kérünk Titeket, minden csomagra nagy betűkkel, olvashatóan írjátok fel a gyerkőcök nevét! Csomagosztást követően elköszön tőletek és a gyerekektől a Mikulásunk, mert várni fogja a következő kis csapat. A csomag ára 15.000 Ft/óra.

2. csomagban Mikulást rendelhettek Krampusszal otthonra, családi rendezvényre. Itt a Mikulást vagy egy Krampusz(lány) vagy egy Mikuláslány fogja kísérni. Egy órát maradnak (külön kérésre a megrendelés megjegyzés rovatában tovább is), ugyanúgy mint az 1. csomagban 15-20 perces szórakoztató műsort adnak elő, majd csomagosztásba kezdenek az 1. csomagban leírtak alapján. A csomag ára 20.000 Ft/óra.

3. csomagban a Mikulás céges rendezvényre rendelhető. Kérésre (megjegyzés rovatban) Krampusszal. Itt a Mikulás (igazi Mikulás ruhában) egy 30-40 perces szórakoztató műsort ad majd elő. Ez akár elhúzódhat – jókedvtől függően – 50 percesre is. Kérhető hozzá csomagosztás (megjegyzés rovatban) is, amelyeket ugyanúgy a megrendelő biztosít, mint az előző kettő csomag esetében. A csomag ára 35.000 Ft/óra.

Jó szórakozást kíván Mindenkinek a LégvárMánia! 🙂

1.

Mikulás

családhoz, házhoz megy

légvár debrecen

2.

Mikulás Krampusszal

családhoz, házhoz megy

legvar debrecen

3.

Mikulás kérésre Krampusszal

céges rendezvényre

légvár debrecen

CSALÁDOKHOZ

Mikulás

15 perces műsorral,
csomagosztással
(csomagokat a megrendelő biztosítja)

CSALÁDOKHOZ

Mikulás+Krampusz

15 perces műsorral,
csomagosztással
(csomagokat a megrendelő biztosítja)

CÉGES RENDEZVÉNYRE

Mikulás

20-40 perces műsorral, csomagosztással
(csomagokat a megrendelő biztosítja)


15.000 Ft / óra


20.000 Ft / óra


35.000 Ft / óra


A kiszállási költség Debrecenben INGYENES!

Debrecentől:

0-10 km 3000 Ft

10-20 km 5000 Ft