Légvár bérlés Debrecenben – A legfontosabb tudnivalók

légvár bérlés debrecen

CélUnk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Légvár bérlés Debrecenben – A legfontosabb tudnivalók

légvár bérlés debrecen

A légvár bérlés Debrecenben és vonzáskörzetében is elérhető a LégvárMániának köszönhetően. Debrecen belvárosában és Józsán kiszállítási díjtól mentesen veheti igénybe szolgáltatásainkat, így érdemes a mi kínálatunkból választani, hogy a lehető legjobb ajánlatot kaphasson. Termékeinket kedvező áron, segítőkész munkatársaktól veheti át.

légvár bérlés debrecen

Választható légvárak

 Az ugrálóvárak megfelelő szórakozást jelentenek a gyerekeknek, akiknek szükségük van a mozgásra, ugrálásra, szórakozásra. Nem csak magát az ugrálás élményét adják meg, hanem színesek, nagyok, szórakoztatóak, megfelelő környezet a játékokhoz, így minden olyan eseményre alkalmasak, ahol gyerekek is vannak. 

Legyen szó egy cég családi napjáról, egy majálisról, vagy privát eseményről, kültéri vagy beltéri helyszínről. Ajánlatunkban talál olyat, amiben vizes árok is jár a kastélyhoz, és olyat is, ami akár egy nagyobb szobában vagy garázsban is elfér. Ahhoz, hogy a megfelelő légvárat szállíthassuk ki, mindenképpen tudnunk kell milyen eseményre szállítunk és hova, milyen körülmények között, illetve mennyi és mekkora gyerek fogja használni a légvárat. Ezen adatok megadásával segíthetünk, hogy a megfelelő ugrálóvárat válassza.

légvár kölcsönzés debrecen

légvár bérlés debrecen

A légvárak kiszállítása

Ahhoz, hogy az esemény gördülékeny lehessen, munkatársaink a reggel folyamán kiszállítják a kért légvárat. Mint említettük, a légvár bérlés Debrecen belváros és Józsa területén szállítási díjtól mentes, a más városokba való elszállítás ára távolságtól függ. Ahhoz, hogy a légváraink tökéletesen működhessenek, Önnek csak a helyszínt kell biztosítania, az eszközöket mi visszük, ahogy aztán a nap végén el is szállítjuk. Ha szüksége van munkatársaink segítségére az üzemeltetéshez, munkatársainkra számíthat, hogy Ön élvezhesse a rendezvényét. A több napos bérlések esetén és cégeknek pedig egyedi ajánlattal készülünk.

Problémák megoldása

A légvár bérlés Debrecen 40 km-es körzetén belül zökkenőmentesen zajlik és ezért a LégvárMánia mindent megtesz. Az esemény előtt előre megnézzük az időjárás jelentéseket, hogy felkészülhessünk az esetleg rossz időre. Amennyiben esős, szeles, viharos időt jósolnak pár nappal előtte, akkor nem visszük ki a légvárat; ha viszont az idő a nap folyamán fordul rosszra, a légvárak és a gyerekek biztonsága érdekében vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

A légvárak bérlése nem egy bonyolult, vagy fáradtságos munka, ám sokkal megtérülőbb, mint gondolná. Ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozhassa ki család és gyermekbarát eseményéből, érdemes megfontolni, hogy a LégvárMánia termékeit és szolgáltatásait vegye igénybe.

Garantált élmény

Minden gyerek örülne egy kis ugrálásnak és pont ezért tökéletes választás a légvármánia!

Gyors kivitelezés

Percek alatt beüzemelhetőek légváraink, emiatt nem kell aggódnia.

légvár bérlés debrecen

Felügyelő kérhető

Kérjen felügyelőt gyermekei mellé, ha aggódik épségük miatt. Természetesen megoldható.

Biztonságos

Minden légvárunk szigorú biztonsági előírásokon és teszteken esett át.

légvár kölcsönzés debrecen
LégvárMánia

légvár bérlés debrecen