Szerezzünk élményeket gyerekeinknek!

Használati
útmutató

Rövid útmutató

Kérlek olvasd át figyelmesen, mert rendeléskor a bérlő által elfogadottnak tekintjük!

A légvárak üzemeltetésének feltételei:
Az ugrálóvárakat minden esetben a helyszínre visszük és mi telepítjük, mi helyezzük üzembe.
Az ugrálóvárak kültéren kizárólag megfelelő időjárási körülmények között üzemeltethetőek. Vagyis legyen a hőmérséklet 16°C felett, az időjárás csapadékmentes, a szélerősség maximálisan 30 km/h.
A légvárak üzemeltetése 0,48 – 1,1 KW-os befúvómotorral történik, amelyhez áramforrásra (220V 10A/ légvár) van szükség a telepítés helyének 20 m-es körzetében. A befúvómotor a teljes üzemidő alatt működésben van.
A kültéri telepítésre a legalkalmasabb a vízszintes, füves terület. Amennyiben egyéb burkolatra szeretnétek helyezni, (térkő, aszfalt, beton stb.) azt a rögzítési problémák miatt előre jelezzétek kérlek. Vegyétek figyelembe a játékok méretét (minden légvártípus leírásánál megtalálható), különös tekintettel annak magasságára. Semmiképp nem kerülhet közvetlenül magasfeszültségű vezetékek, veszélyes faágak vagy egyéb tereptárgyak alá.
Beltéri telepítésnél jól nézzétek meg, hogy ne ütközzön akadályba az ugráló felállítása (mennyezeti lámpa stb.).
A légvár díját a beüzemelést követően esedékes kifizetni a helyszínen készpénzzel. Amennyiben átutalással vagy bankkártyával szeretnél fizetni, akkor azt előre jelezd kérlek.
A légvárak kiszállítása délelőtt 7-12:00 óra között történik. A játékidő 8 óra, vagyis elszállításuk 17-21:00 óra között történik. Egyedi megrendelés esetén ezektől eltérhetünk.
Amennyiben a légvár kiszállítása még nem kezdődött meg, és az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a használatát, ez esetben a lemondásra nincs szükség, a kiszállítás automatikusan meghiúsul. Erről SMS-ben vagy telefonon értesítjük  a megrendelőket. 
A Happy Hop ugrálóvárak lemondását a foglalás előtti 48 órán belül már nem fogadjuk el. Ugyanez vonatkozik a Profi, nagyobb várakra, csak ott egy hetet, 7 napot határoztunk meg.
Amennyiben a légvár már kiszállításra került, de a beüzemelése akadályokba ütközik a megrendelő jóvoltából, úgy minimum a díj 50%-a fizetendő.
Esős időben, viharos szélben a légvár szabadtéren nem üzemeltethető. Amennyiben ez már az időjárási előrejelzésből nagy valószínűséggel kikövetkeztethető, akkor automatikusan tárgytalannak vesszük a megrendelést, egyeztetünk az esetlegesen más időpontra történő halasztásról.
A légvárat még az eső eleredése előtt össze kell szedni és száraz, fedett helyen tárolni. A légvár használatát megelőzően elsődlegesen szükséges figyelmet fordítani a várható időjárási körülményekre. A légvár felállítására, üzemeltetésére csak és kizárólag eső- és viharmentes időjárás esetén kerülhet sor. Az időjárás előrejelzés figyelmen kívül hagyásából eredően keletkezett károk (elázás, vizesedés) bekövetkezésére hivatkozni érvényesen nem lehet. A légvár vizesedése a légvár puhulását eredményezi, annak végleges, helyrehozhatatlan használhatatlanságához vezet. Károkozás esetén – a káresemény mértékének függvényében – a bérbeadó minimum két napi bérleti díjat követelhet a bérlőtől, maximum az ugrálóvár bruttó piaci értékének 70%-át!

Az eszközök használatának kockázatai:
Az ugrálóvárakat csak felnőtt felügyelete mellett lehet használni. A gyermekeket soha ne hagyjátok felügyelet nélkül játszani!
Mielőtt a gyermekeket játszani engednéd, győződj meg róla, hogy a légvár teljesen fel van fújva, és használat közben mindvégig így is maradjon. Csak akkor engedd le, kapcsold ki a befúvómotort, ha már nincsen benne senki.
Ne használja az ugrálót fej, nyak, hát vagy más izomsérült személy, se terhes nő, se csecsemő, se olyan személy, aki az esés, ugrálás közben sérülhet.
Egyidejűleg korban és nagyságban hasonló gyermekek használják az ugrálót.
Használat előtt vegyük le a cipőt, szemüveget, övet, ékszereket. Semmilyen kemény vagy éles tárgyat, játékot nem lehet bevinni az ugrálóvárba. Étel és ital ne legyen a gyermekek szájában fulladásveszély miatt, étel-ital fogyasztása a játékok közelében TILOS! A szegecses farmereket is érdemes egy kényelmes nadrágra lecserélni. Locsolni, vizezni a légvárakat TILOS!
Ne engedjünk birkózást, lökdösődést, verekedést az ugrálóvárban.
Ne engedjük az ugrálást az oldalánál, szélénél, bejáratnál illetve (modelltől függően, ha tartalmaz csúszdát) a csúszófelület közelében.
A csúszdán felfelé mászni tilos és balesetveszélyes!
Nem rendeltetésszerű használatból eredő felelősség kizárólag a Bérlőt terheli.
Nem vállalunk felelősséget a hatókörünkön kívül álló okok miatt bekövetkezett kárért: pl: áramszünet, felelőtlen szülő, agresszív gyerek, a légvárba bevitt veszélyes tárgy.
A légvárakat egyszerre meghatározott (típusonként eltérően 3 -10), max. 15 vagy 45 kg súlyú gyermek használhatja (részletes információk az ugrálók leírásainál).
10 fő (gyermek) feletti rendezvény esetén érdemes több légvárat bérelni.
Minden esetben kérünk kijelölni egy személyt, aki vállalja az eszközök rendeltetésszerű használatának felügyeletét. Az eszközöket szakszerűen telepítjük, és üzemeltetésre átadjuk.
Ha a játék üzemelése alatt kedvezőtlenre fordul az időjárás (eső, viharos erejű szél stb.), az eszközök üzemeltetését megszakítjuk. Először a befúvót mentjük és helyezzük fedett helyre, majd magát a várat.
Károkozás esetén – a káresemény mértékének függvényében – a bérbeadó minimum két napi bérleti díjat követelhet a bérlőtől, maximum az ugrálóvár bruttó piaci értékének 70%-át!

Köszönjük hogy elolvastad, és élményekben gazdag szórakozást kívánunk!

LégvárMánia

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is, hogy ne maradjatok le a legfrissebb információkról, rendezvényeinkről: www.facebook.com/legvarmania

2020-as fejlesztéseink egyike, hogy a megrendeléseiteket a https://legvarmania.hu oldalunkon adhatjátok le, a FOGLALÁS gombra kattintva, amely minden légvárunk alatt elérhető. Ezt követően megnyílik előttetek egy megrendelőlap 3 hónapra előre vetített naptárral. Pirossal láthatjátok itt a már foglalt időpontokat, sárgával, ha már valaki lefoglalta de még nem igazoltuk vissza a rendelést, és üressel, ha szabad az ugrálóvár. Itt csak rá kell kattintanotok a kiszemelt időpontra, és mehettek is tovább a kötelező adatok megadásával. Kérjük, minden információt pontosan adjatok meg! Különös tekinettel a kiszállítási címre és az e-mail címre. Ugyanis a foglalásotok elküldését követően e-mailben igazoljuk vissza annak elfogadását, jóváhagyását. Amennyiben nem találjátok a visszaigazoló levelünket a beérkező üzeneteitek között, mindenképp keressétek a SPAM (levélszemét) mappában! Természetesen bármilyen kérdés esetén, telefonunkon is elérhettek minket, viszont telefonon, más csatorán már megrendelést nem veszünk fel, csakis itt a weboldalunkon, online rendszerben, mobilon is! Mindez a Ti kényelmeteket szolgálja. 🙂

Ahogy fentebb is említettem, megrendeléseiteket a www.legvarmania.hu oldalunkon tudjátok leadni. A megrendeléshez a következő információkat adjátok meg nekünk:

    – mikor tartjátok a bulit, mikorra kéritek légvárunkat;

    – hova vigyük a várat/várakat;

    – milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

    – hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

    – hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, esetleg hány kg súlyúak.

Figyeljetek oda rendelésnél a súlykorlátokra! 15 kg/fő felett, illetve 4 éves kor felett csak az utolsó hat ugrálóvárból választhattok! Az idősebb, 5 év feletti korosztály a Happy Hop várakat már kinőtte! A megrendelés leadása előtt jól nézzétek meg az ugrálóra vonatkozó életkori ajánlást és súlykorlátozást!

hat

A megfelelő ugrálóvár kiválasztásához a következő információkra lesz szükségünk:

– milyen rendezvényre kéritek az ugrálóvárat (családi vagy nyilvános);

– hány gyerkőc fogja előre láthatóan használni az ugrálót;

– hány évesek a gyerekek, akik játszani fognak benne, hány kg súlyúak.

Foglaláskor nagyon figyeljétek a kiválasztott ugráló súlykorlátját és korosztály szerinti ajánlását! Ezeket kérlek tartsátok be, mert 15 kg/fő és 4 éves kor felett csak az utolsó hat, nagyobb és erősebb légvárból választhattok! 

Megrendelésetek leadását követően e-mailt fogtok kapni a foglalásról, majd a jóváhagyásról is. Ha nem találjátok a beérkezett üzeneteitek között, keressétek a SPAM (levélszemét) mappában!

Kérlek olvassátok el weboldalunkon a használati útmutatónkat! Ezt követően ellenőrizzétek le még egyszer a megrendelt légvár méreteit! Készítsetek neki elő olyan terepet, ahol a rögzítése, stabil felállítása megoldható!

Ez azt jelenti, hogy a terület ne legyen betonozott, térköves, mert arra való rögzítésük nem megoldható vagy csak nehézkes. A talaj legyen földes, ne legyen átázva (előtte való éjszaka ne locsoljunk ha lehet). A talaj ne legyen túlzottan törmelékes, ne legyen rajta kutyakaki, építési hulladék, törmelék, amely veszélyeztetné a vár épségét. 

A terület legyen vízszintes, leejtőn borulásveszély merülhet fel. Ha lehet, inkább árnyékos helyet nézzetek ki a telepítésre, az ugráló gyerekeket ne tegyük ki közvetlen tűző napsütésnek!

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Nem. Minden esetben mi visszük házhoz légvárakat, mi telepítjük őket, és mi is hozzuk el tőletek. Ennek több oka is van. Látnunk kell az előkészített helyszínt, megfelel-e a légvár üzemeltetési követelményeinek. Mi tudjuk megfelelően rögzíteni, telepíteni őket, és átadáskor minden esetben részesül a megrendelő egy rövid használati útmutatásban, amit természetesen a helyszínen alá is ír, hogy tudomásul vette, elfogadja.

A rendezvény időpontja előtt egy nappal felvesszük a kapcsolatot minden megrendelővel SMS-ben vagy telefononRánézünk több oldalon is az időjárás előrejelzésre. Kérünk titeket, korábban NE éreklődjetek a kiszállítás várható körülményei felől (időpont, időjárás…stb), mert csak előtte való nap látjuk a pontos előrejelzést, illetve az addig beérkezett rendelések alapján tudjuk elkészíteni a pontos útvonaltervünket, amelyből megtudjátok a várható érkezésünket.

Amennyiben előre láthatóan eső vagy viharos szél várható, illetve a hőmérséklet nem haladja meg a 15-17 C fokot, a légvárak kültérre való felállítása és telepítése nem megoldható. 

Ilyen esetben a megrendelő vagy gondoskodik egy fedett helyről (ez lehet egy tornaterem, garázs, fedett gépkocsibeálló, fedett terasz, nappali vagy egy nagyobb szoba), vagy a megrendelés automatikusan meghiúsul, vagyis rossz időesetén a kiszállítás nem történik meg, rossz idő esetén kültérre nem telepítjük várainkat. Ebben az esetben NINCS szükség az ugráló lemondására, SMS-ben értesítünk titeket a kiszállítás törléséről!

Kiszállítás egy nap csak egyszer történik. Megrendeléskor érkezésünket 7:00-12:00 óra körülre állítjuk be a naptárunkban. Amennyiben több megrendelésünk is van egy napra, úgy természetesen nem tudunk mindenhol ott lenni ugyanabban az időpontban. 

A foglalási időpont előtt egy nappal készítünk egy útvonaltervet. Amennyiben ez több várost is érint, úgy korábban indulunk útnak. Ez esetben a tervezéskor mindenkit értesítünk SMS-ben a várható érkezési időpontunkról és az útvonaltervről. 

Nyáron, nagy forróság esetén már kora reggel megkezdjük a légvárak telepítését, hogy mi is elkerüljük a hőséget.

A légvárak bérlésének, üzemelésének időtartama 8 óra, vagyis a megrendelés ennyi időre szól. Az ugrálókért 18:00-20:00 óra körül indulunk. VISZONT! Rugalmasak vagyunk. 

Természetesen külön kérésre a légvárak begyűjtési, elszállítási útvonaltervét is tudjuk úgy készíteni, hogy kérésre hozzá később érkezünk, vagyis utolsók közé tesszük az elszállításban az ő ugrálóját.

Természetesen igen. Honlapunkon, a légvárak alatti FOGLALÁS menüpontban, a megjelenő naptárban akár több napot is ki tudtok jelölni. Érdemes jó előre foglalni!

Nincs. Mivel éjszaka gyakran eleredhet az eső, illetve a hajnali pára is eláztathatja ugrálóinkat, így igyekszünk mindenkitől begyűjteni őket legkésőbb este 19.00-20:00 óráig.

Természetesen igen. Ehhez viszont tudnunk kell, milyen rendezvényről van szó, hány gyermeket érint és milyen időtartamú. Erről egyeztessetek velünk facebook oldalunkon privát üzenetben (www.facebook.com/legvarmania)!

A felügyelet díja 2500 Ft/óra/ugrálóvár (bruttó)!

Csak a gondosan kiválasztott és előkészített területre lesz szükségünk, erről egy másik pontban írtunk. Minden eszközt, hosszabbítót, alátétfóliát mi viszünk magunkkal.

Ebben az esetben már a felhősödéskor ki kell üríteni a légvárat, azonnal áramtalanítani kell és a befúvómotort, a hosszabbítót fedett helyre kell menekíteni. A légvárat lehetőség szerint egy fóliával vagy ponyvával le kell takarni. Napernyővel, bármilyen eszközzel menteni kell a csapadék elől. Ha fedett helyre húzzátok, legyen alatta erős fólia, meg ne sértsétek az ugrálóvárat!

Ha elállt az eső, meg kell győződni mennyire érte víz a várat. Ha nagyon megázott, újra üzembe helyezni vizesen TILOS! Amennyiben nem érte csapadék vagy csak nagyon kevés, de a befúvómotor és a hosszabbító teljesen száraz, újra üzembe lehet helyezni a várat. DE! Ebben az esetben TILOS a gyerekeket a nedves várba visszaengedni! Felfújva száradásig üresen kell üzemeltetni! 

Ha meggyőződtünk a vár teljes száradásáról, csak akkor vehetik ismét birtokukba a gyerekek! Amennyiben a befúvómotort egy minimális víz is érte, azt újra üzembe helyezni szigorúan TILOS! Ilyen esetben azonnal keressetek minket elérhetőségeinken!

A Happy Hop (15.000 Ft-os) légvárainkat a lefoglalt időpont előtt 48 órával még visszamondhatjátok betegségre, bármilyen egyéb okra hivatkozva is. 48 órán belül már nem! 

Lemondásaitokat facebook oldalunkon, üzenetben küldjétek el (www.facebook.com/legvarmania), vagy SMS-ben a 06-20-321-7513 telefonszámra! Az üzenetben küldjétek el a foglalási adatokat (név, cím, dátum), hogy be tudjuk azonosítani az ugrálóvárat!

VISZONT! A LOVAGI KASTÉLY, ÓCEÁNOS, CUKORKÁS, HAPPY PARTY, PILLANGÓS és SZIVÁRVÁNYOS légvárunkat csakis egy héttel előtte mondhatjátok még le. Egy héten belül már nincs lehetőségetek rá, ugyanis ezek a legkeresettebb ugrálóink. 

Kérlek titeket, ezek tudatában adjátok le megrendeléseiteket!

Debrecen belterületén és Józsán a ki- és elszállítás díjtalan! Bánk, Apafa, Bellegő kert, Fancsika, Bayk András kert, Biczó István kert, Repülőtér, Nagyerdőtölgyes, Nagy Mihály kert, Téglagyár, Köntösgát területén és ezeken túl, a további szállítási költségekkel kell számolni (oda-vissza úttal egyben, telepítéssel együtt):

Happy Hop várak esetén (15e Ft-os ugrálóink):

  • 0-10 km          3000 Ft
  • 10-20 km        4000 Ft
  • 20-30 km       5000 Ft
  • > 30 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!
  • Profi váraink esetén (20e Ft feletti ugrálóink):
  • 0-20 km          5000 Ft
  • 20-40 km        10.000 Ft
  • > 40 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!

ugrálóvár bérlés debrecen

Bérelj ugrálóvárat, felfújható játékokat, szerezz egy felejthetetlen élményt,
kérd haza, bölcsibe, oviba szülinapra, esküvőre, bármilyen bulira!