Szülinap, gyerekzsúr, különleges esemény? Akkor Légvármánia!

CélUnk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Szülinap, gyerekzsúr, különleges esemény? Akkor Légvármánia!

A LégvárMániától igényelhető légvárak mindegyikét biztonságosan rögzítjük és adjuk át a megrendelőnek, attól függetlenül, hogy melyiket igényli.

légvár bérlés debrecen

A választékunkról

Az általunk kínált légvárak Debrecen és a környező települések rendezvényeinek színfoltjait jelenthetik. Mindnek külön hangulata van, ezzel elősegítve a gyerekek játékát. Ráadásul, minden légvárunk különbözik kicsit a többitől. Van légvárunk dupla csúszdával és beépített akadálypályával, van olyan, ami a családi házak kinézetét idézi, vagy épp egy játszóteret, és olyan is van, amelyen mászófal van, és a csúszdája egy mini medencében végződik – ez különösen előnyös a nyári eseményeken. A gyerekek úgy élvezhetik a víz hűsítését, hogy közben nem kell a mélyebb medencék veszélyeire figyelni a szülőknek, akik így élvezhetik a rendezvény nekik szóló részét.

Fontos tudni, hogy minden megrendelés lemondható egy héttel a kiszállítás előtt, és ez alól kettő kivételével a Happy Hop bölcsiseknek való három ugrálóvár. A legnagyobbak a legnépszerűbb játékaink, így minimum egy hétre előre jelezni kell, ha az esemény valamilyen okból kifolyólag elmarad, vagy másik időpontra kerül átszervezésre. Erről tovább olovashat részletesen a Használati útmutató menüpont alatt.

Összesen tehát, választhat 17 légvár közül, továbbá három extra szolgáltatást is kínálunk; a csillámtetoválás, a lufibohóc és az arcfestés mind remek kiegészítő elfoglaltság lehet amellett, hogy a gyerekek légvárakban ugrálnak.

légvár bérlés debrecen

Milyen eseményekre kérhetők a légvárak?

A légvár Debrecen egyik legjobb szórakoztatása lehet a gyerekeknek. Azon túl, hogy kinti és benti helyszínek esetén is remekül használhatók. Strandokon, óvodákban, tornatermekben, bölcsődékben, udvarokon, előre lefoglalt helyszíneken is felállíthatók, attól függetlenül, hogy fedett vagy nyílt területről beszélünk. Akár egy nagyobb szobában vagy garázsban is felállíthatók, születésnapi zsúrokon, óvodai vagy iskolai eseményeken, céges családi napokon és városi majálisokon; a LégvárMániát minden eseményre nyugodt szívvel hívhatja.

A légvár Debrecen városi vagy környéki bérlése egy nagyszerű szórakozás kicsiknek és nagyoknak, a szervezés egyszerű és gördülékeny, a LégvárMánia rugalmas a részleteket illetően. Amennyiben olyan eseményt szervez, amire gyerekeket is vár, érdemes megfontolni a LégvárMánia szolgáltatásait, mivel kedvező áron, jó minőségű, biztonságos, tanúsítvánnyal rendelkező légvárakat szállítunk, profi telepítőkkel, barátságos munkatársakkal. Minden kérésével nyugodtan fordulhat felénk, mindenre találunk olyan megoldást, ami mindenkinek kedvez, hogy mindenki élvezhesse az eseményt.

Garantált élmény

Minden gyerek örülne egy kis ugrálásnak és pont ezért tökéletes választás a légvármánia!

Gyors kivitelezés

Percek alatt beüzemelhetőek légváraink, emiatt nem kell aggódnia.

légvár bérlés debrecen

Felügyelő kérhető

Kérjen felügyelőt gyermekei mellé, ha aggódik épségük miatt. Természetesen megoldható.

Biztonságos

Minden légvárunk szigorú biztonsági előírásokon és teszteken esett át.

légvár kölcsönzés debrecen
LégvárMánia