Légvármánia

Minden ami szórakozás

minden ami gyerek

Rendezvényszervezés, ugrálóvárak, légvárak, felfújható játékok bérlése Debrecenben és környékén

légvár bérlés debrecen

Legkisebb légváraink nemcsak a kertben, de akár a szobában vagy a garázsban is elhelyezhetőek, remek perceket szerezve vele csemetéinknek rossz idő esetén is, mikor a szabadban való sétálás és szaladgálás nem jöhet szóba. Közepes méretű légváraink felállíthatóak a kertben vagy akár a garázsban is. 

Kiváló részét képezik akár egy születésnapi ünnepségnek, családi rendezvénynek is. Nagyobb légváraink alkalmasak születésnapi-, óvodai-, iskolai-, vagy céges rendezvényekre is. Ahol a legkisebbek szórakozása biztosítva van, ott garantált a siker és az élmény.

Légváraink használata teljesen biztonságos, hiszen a legszigorúbb ellenőrzésen estek át gyermekeink épségének megőrzése érdekében.
Minden légvárunk érvényes TÜV vizsgával rendelkezik.

BEMUTATKOZÁS

légvár bérlés debrecen

Légvár bérlés Debrecen városában és környékén? Egy fergeteges szülinapi bulit szervezel a családdal, barátokkal? Mégis mit csináljanak addig a gyerekek? Bérelj nekik légvárat!
Közeleg a gyermeked szülinapja, névnapja? Felejthetetlen élményt szeretnél neki és barátainak nyújtani? Bérelj légvárat!
Szerezz felejthetetlen élményt gyermekednek, varázsolj játszóteret otthonodba, kertedbe! Bérelj légvárat születésnapra, névnapra, esküvőre vagy bármilyen alkalomra!

Melyik az a játék, amit minden gyermek imád és sosem tud neki ellenállni? Hát az ugrálóvár!
Ez a játék bármilyen körülmények között képes feldobni a gyerekek napját. Legyen szó egy szülinapi buliról, családi összejövetelről, napsütéses jóidőről vagy épp egy esős délutánról, mi mindegyik alkalomra tudunk alternatívát kínálni.

Az ugrálóvárakat percek alatt beüzemeljük és a siker biztosan nem marad el.
Debrecen belterületén és Józsán a kiszállítás és elszállítás DÍJTALAN! Apafa, Bellegő kert, Biczó István kert, Repülőtér, Nagyerdőtölgyes, Nagy Mihány kert, Téglagyár, Köntösgát, Bánk területén és ezeken túl, a további szállítási költségekkel kell számolni (oda-vissza úttal egyben, telepítéssel együtt):
 
Szállítási költség Happy Hop várak esetén:
0-10 km —> 3000 Ft
10-20 km —> 4000 Ft
20-30 km —> 5000 Ft
>30 km —> kérje egyedi ajánlatunkat!
 
Szállítási-telepítési költség Profi (20e Ft feletti ugrálók) várak esetén:
0-20 km —> 5000 Ft
20-40 km —> 10000 Ft
>40 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!
 

Ez úton kívánunk minden kedves szülőnek és gyermeknek feledhetetlen perceket, melyekhez reméljük légváraink is hozzájárulhatnak.

légvár bérlés debrecen

légvár kölcsönzés debrecen