Légvármánia

Minden ami szórakozás

minden ami gyerek

Rendezvényszervezés, ugrálóvárak, légvárak, felfújható játékok bérlése Debrecenben és környékén

légvár bérlés debrecen

Legkisebb légváraink nemcsak a kertben, de akár a szobában vagy a garázsban is elhelyezhetőek, remek perceket szerezve vele csemetéinknek rossz idő esetén is, mikor a szabadban való sétálás és szaladgálás nem jöhet szóba. Közepes méretű légváraink felállíthatóak a kertben vagy akár a garázsban is. 

Kiváló részét képezik akár egy születésnapi ünnepségnek, családi rendezvénynek is. Nagyobb légváraink alkalmasak születésnapi-, óvodai-, iskolai-, vagy céges rendezvényekre is. Ahol a legkisebbek szórakozása biztosítva van, ott garantált a siker és az élmény.

Légváraink használata teljesen biztonságos, hiszen a legszigorúbb ellenőrzésen estek át gyermekeink épségének megőrzése érdekében.
Minden légvárunk érvényes TÜV vizsgával rendelkezik.

BEMUTATKOZÁS

légvár bérlés debrecen

Légvár bérlés Debrecen városában és környékén? Egy fergeteges szülinapi bulit szervezel a családdal, barátokkal? Mégis mit csináljanak addig a gyerekek? Bérelj nekik légvárat!
Közeleg a gyermeked szülinapja, névnapja? Felejthetetlen élményt szeretnél neki és barátainak nyújtani? Bérelj légvárat!
Szerezz felejthetetlen élményt gyermekednek, varázsolj játszóteret otthonodba, kertedbe! Bérelj légvárat születésnapra, névnapra, esküvőre vagy bármilyen alkalomra!

Melyik az a játék, amit minden gyermek imád és sosem tud neki ellenállni? Hát az ugrálóvár!
Ez a játék bármilyen körülmények között képes feldobni a gyerekek napját. Legyen szó egy szülinapi buliról, családi összejövetelről, napsütéses jóidőről vagy épp egy esős délutánról, mi mindegyik alkalomra tudunk alternatívát kínálni.

Az ugrálóvárakat percek alatt beüzemeljük és a siker biztosan nem marad el.

Debrecen belterületén és Józsán a kiszállítás és elszállítás DÍJTALAN! 

Apafa, Bellegő kert, Fancsika, Lencztelep, Biczó István kert, Bayk András kert, Repülőtér, Köntösgát, Tócórét, Nagysándortelep, Nagyerdőtölgyes, Nagy Mihány kert, Téglagyár, Köntösgát, Bánk, Pallag területeken és azokon túl a következő szállítási költségekkel kell kalkulálni oda-vissza úttal egyben, kiszállítással és elszállítással, telepítéssel együtt:
 
0-5 km —> 5000 Ft
5-15 km —> 10000 Ft
>15 km –> kérje egyedi ajánlatunkat!
 

Ez úton kívánunk minden kedves szülőnek és gyermeknek feledhetetlen perceket, melyekhez reméljük légváraink is hozzájárulhatnak

légvár bérlés debrecen

légvár kölcsönzés debrecen