Csillámtetoválás

Célunk a gyerekek számára a legkiválóbb élményeket szerezni! 

Csillámtetoválás

Arcfestés, csillámtetoválás szülinapokra, névnapokra, céges és családi rendezvényekre! 

A legjobb választás egy légvár mellé! 

Szülinap, gyerekzsúr, gyermekeknek szóló rendezvény!
Nem tudsz megfelelő ajándékot adni gyermekednek, keresztgyermekednek, unokádnak elfogadható áron? Vagy csak feldobnád a bulit valami különleges és rendkívül szórakoztató élménnyel? Ugrálóváraink mellé lehetőségetek van arcfestést és csillámtetoválást is kérni.  

A LégvárMániánál bármelyik ugrálóvár mellé kérhetitek a ‘Foglalás’ gombra kattinta, azon belül is bepipálva a kért plusz szolgáltatást (Lufibohóc, arcfestés, csillámtetoválás). A csillámtetoválást nálunk csakis ugrálóvár mellé kérheted! 

Az árát egy óra hosszára, maximum 10 fős gyermeklétszámig 15.000 Ft-ban határoztunk meg, vagyis ha nagyobb a létszám, pontosan annyival növekszik a rendezvényen eltöltött idő is, vele együtt a csillámtetoválás díja is.

CSILLÁMTETOVÁLÁS ugrálóvár mellé: 15.000 Ft/óra/maximum 10 főig

ARCFESTÉS + CSILLÁMTETOVÁLÁS + LUFIBOHÓC ugrálóvár mellé: 35.000 Ft/óra/10 főig

A csillámtetoválás megrendeléséhez kattintson a kiszemelt ugráló FOGLALÁS menüpontára, és használja légvár foglaló űrlapunkat, pipálja be a kért plusz szolgáltatást!

CSILLÁMTETOVÁLÁS:

15.000 Ft / óra / max 10 fő

ARCFESTÉS+CSILLÁMT.:

20.000 Ft / óra / max 10 fő

ARCF+CSILLÁMT+LUFIB:

40.000 Ft / óra / max 10 fő

Garantált élmény

káprázatos

légvár bérlés debrecen

Légváraink mellé lehetőség van csillámtetoválót kérni. Lépjen velünk kapcsolatba és mi gondoskodunk gyermekei feledhetetlen élményéről!

tartós

Bőrbarát